Produkter

Lysrør

LED lysrør som kan erstatte både T5 og T8 lysstoffrør er tilgjengelig. LED rørene kan enten levers som "single end" eller "retrofit".

 

Det er også mulig å levere LED rør med innebygget bevegelsesdetektor - enten basert på IR eller mikrobølger.

 

Normalt leveres LED rør med en lysvinkel på 120-140 grader, men det kan også leveres LED rør med lysvinkel på 270 grader.

 

Ettermontering av LED rør i armatur med elektronisk eller magnetisk ballast vil gi en besparing på 38%, men ved ombygging av armaturen vil det oppnås besparing på 75%.

Armatur

Sortimentet inkluderer standard modeller egnet for kontor, butikk, industri etc. Armatur for innfelling eller utenpåliggende montering egnet for bruk i butikker, kontor, garasjer, sykehus m m.

 

Armatur med kapslingsgrad IP65 and IP67 er også tilgjengelig.

 

Mer enn 100 modeller for T5 og T8 LED rør.

 

 

 

Panel

LED panel kan leveres i en rekke størrelser

fra 15x60 cm til 60x120 cm, enten med side- eller bakbelysning.

 

Sortimentet omfatter også panel der lysstyrke, lystemperatur (CCT) og farge (RGB) kan justeres.

 

 

 

 

Downlights

For innfelling i tak eller utenpåliggende montering leveres det flere modeller med lysstyrke fra 3W til 60W.

Skinnesystem

Skinnesystem med cirka 40 forskjellige lyskildedesign.

Gatelys

Sortimentet av utebelysning omfatter bl a syv forskjellige design av gatelys som egner seg for alt fra gangveier til motorveier. Det er benyttet både HD og COB dioder. I tillegg kan det leveres belysning for tunneler.

Lyskaster

Lyskastere kan leveres med hvitt lys eller med IR lys - synlig eller usynlig. Alle flomlys er produsert med kapslingsgrad IP65 eller bedre.

Flomlys

Flomlys kan leveres i forskjellig design - med HD eller COB LED. Enten i enkelt design for bruk i lagerlokaler eller et design bedre egnet for bruk i større butikker.

EX lys

En komplett produktlinje med flomlys og utendørsbelysning, med ATEX og IECEx sertifikat,  egnet for bruk på oljeplattformer eller fartøy.