top of page

Produkter

Lysrør

LED lysrør som kan erstatte både T5 og T8 lysstoffrør er tilgjengelig. LED rørene kan enten levers som "single end" eller "retrofit".

 

Det er også mulig å levere LED rør med innebygget bevegelsesdetektor - enten basert på IR eller mikrobølger.

 

Normalt leveres LED rør med en lysvinkel på 120-140 grader, men det kan også leveres LED rør med lysvinkel på 270 grader.

 

Ettermontering av LED rør i armatur med elektronisk eller magnetisk ballast vil gi en besparing på 38%, men ved ombygging av armaturen vil det oppnås besparing på 75%.

Armatur

Sortimentet inkluderer standard modeller egnet for kontor, butikk, industri etc. Armatur for innfelling eller utenpåliggende montering egnet for bruk i butikker, kontor, garasjer, sykehus m m.

 

Armatur med kapslingsgrad IP65 and IP67 er også tilgjengelig.

 

Mer enn 100 modeller for T5 og T8 LED rør.

 

 

 

Panel

LED panel kan leveres i en rekke størrelser

fra 15x60 cm til 60x120 cm, enten med side- eller bakbelysning.

 

Sortimentet omfatter også panel der lysstyrke, lystemperatur (CCT) og farge (RGB) kan justeres.

 

 

 

 

Downlights

For innfelling i tak eller utenpåliggende montering leveres det flere modeller med lysstyrke fra 3W til 60W.

Skinnesystem

Skinnesystem med cirka 40 forskjellige lyskildedesign.

Gatelys

Sortimentet av utebelysning omfatter bl a syv forskjellige design av gatelys som egner seg for alt fra gangveier til motorveier. Det er benyttet både HD og COB dioder. I tillegg kan det leveres belysning for tunneler.

Lyskaster

Lyskastere kan leveres med hvitt lys eller med IR lys - synlig eller usynlig. Alle flomlys er produsert med kapslingsgrad IP65 eller bedre.

Flomlys

Flomlys kan leveres i forskjellig design - med HD eller COB LED. Enten i enkelt design for bruk i lagerlokaler eller et design bedre egnet for bruk i større butikker.

EX lys

En komplett produktlinje med flomlys og utendørsbelysning, med ATEX og IECEx sertifikat,  egnet for bruk på oljeplattformer eller fartøy.

bottom of page